+385 95 917 5006
Royal travel

O nama

Dobrodošli na stranice Royal travela, mlade i  inovativne agencije koja brine o svojim putnicima na kraljevski način.

Iako smo s radom započeli nedavne 2012. godine, naš se tim već dugi niz godina bavi turizmom; kako osmišljavanjem originalnih programa i tura, tako i pronalaženjem novih usluga i destinacija koje možemo ponuditi našim gostima.

Iza nas je više od deset godina iskustva rada u velikim i malim turističkim agencijama, kao što je naša, koje naglašavaju individualan pristup svim klijentima.

Bilo da ste u potrazi za idealnim ljetovanjem, mondenim zimovanjem ili jednostavno želite istražiti neku od europskih destinacija, Royal travel je pravi izbor za Vas. U svojoj ponudi nudimo širok spektar grupnih i individulanih putovanja, a na Vama je samo da nam opišete Vaš idealni odmor i mi ćemo dati sve od sebe da ga ostvarimo te ćemo Vas dočekati kao kraljice i kraljeve.

U svojoj ponudi nudimo i mnogo mogućnosti za naše poslovne partnere. Team building,  kongres, konferencija ili samo ponuda smještaja i prijevoza za Vaše zaposlenike… što god Vam je potrebno, mi Vam to možemo omogućiti, a pritom se ne morate ni o čem brinuti, samo se prepustite u naše ruke.

Obratite nam se s povjerenjem i započnite svoj ultimativni doživljaj putovanja – putovanja na kraljevski način.

 

 

ESIF FI logo korisnik RGB

HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali

EU amblem